Top Best 50 plus Friendship Quiz Game Questions Answers

Top 50 plus Friendship Quiz Game Answers that you will love to play with your friends ask them & see what’s come up.

ask Top 50 plus Friendship Quiz Game Answers

1. Q: How many seasons of Friends are there?

Answer: 10 seasons.

2. Question: Joey on a soap opera show, Dr. Did you play Drake Ramoray?

Answer: The days of our lives.

3. Question: How many times has Ross been divorced?

Answer: Three.

4. Question: Which store does Phoebe hate?

Answer: Pottery barn.

5. Q: What company did Rachel work for in Paris?

Answer: Louis Vuitton.

6: Question: What are Ross and Monica’s parents’ names?

Answer: Jack and Judy Geller.

7. Question: What was Rachel’s fiancée Barry Farber’s occupation?

Answer: Orthodontist.

8. Question: Who was the maid at Monica’s wedding?

Answer: Rachel.

RELATED: Final Rankings of All 10 Friends Thanksgiving Episodes – You Can Thank You Later

9. Question: In which city did Phoebe’s scientist boyfriend David work?

Answer: Minsk.

10. Question: Did Monica date an eye doctor by her name?

Answer: Richard.

11. Question: Did Brother Sprouse play Ross’s son Ben?

Answer: Call.

12. Question: Did Rachel kiss all her friends (male and female) on her show?

Answer: It is true.

13. Question: What is Chandler Bing’s middle name?

Answer: Muriel.

14. Question: Who pisses Monica stung by a jellyfish?

Answer: Chandler.

15. Question: What is the name of Phoebe’s twin sister?

Answer: Ursula.

16. Question: Whose name does Ross speak at the altar in London?

Answer: Rachel.

17: Q: Which members of the British Royal Family appeared on Friends?

Answer: Sarah Ferguson / Duchess of York.

18. Question: What clubs did Brad Pitt and David Schwimmer’s characters co-founded in high school?

Answer: “I hate the Rachel Green Club.”

RELATED: Office Quiz

19. Question: Which of Joey’s sisters did Chandler play with?

Answer: Mary Angela.

20. Question: Who was Joey’s imaginary childhood friend?

Answer: Maurice.

21. Question: What was Joey’s imaginary friend’s occupation?

Answer: Space Cowboy.

22. Question: What was Monica’s nickname when she was a field hockey goalie?

Answer: Fat goalkeeper.

23. Question: What does Rachel think Chandler’s job is?

Answer: Transponder.

24. Question: What is Richard’s daughter’s name?

Answer: Michelle.

25. Question: Who is Joey’s agent?

Answer: Estelle.

26. Question: Who accidentally threw a woman’s wooden leg into the fire?

Answer: Joey.

27. Question: What were the names of Chandler and Ross’ college bands?

Answer: There is no way.

28. Question: How many categories does Monica put towels into?

Answer: 11.

29. Question: Where were Ross and Rachel’s wedding dinners held in Vegas?

Answer: Pizza Hut.

30. Q: Who is Joey and Chandler’s TV Guide for?

Answer: Miss Chanandler Bong.

31. Question: What was Ross’ pet monkey’s name?

Answer: Marcel.

32. Question: According to Monica, how many erogenous zones are women?

Answer: Seven.

33. Question: What does Phoebe legally change her name to after her wedding?

Answer: Princess Consulate Banana Hammock.

34 Question: What form of self-defense is Ross trying to teach Rachel and Phoebe?

Answer: Unagi.

35. Question: What song first made Ross and Rachel’s daughter Emma laugh?

Answer: “Baby Got Back” by Sir Mix-a-Lot.

36. Question: What is the name of Joey’s stuffed penguin?

Answer: Heh.

37. Question: What caused the fire in Rachel and Phoebe’s apartment?

Answer: Rachel’s hair straightener.

38. Question: Who is Phoebe for?

Answer: Her half-brother Frank Jr. and his wife, Alice.

39. Question: What color is Monica’s apartment?

Answer: Purple.

40. Question: How many sisters does Joey have?

Answer: Seven.

41. Question: What doesn’t Joey share?

Answer: Food.

42. Question: What do Monica and Chandler name their twins?

Answer: Erica and Jack.

43. Question: For whom did Ross’s first wife, Carol, leave him?

Answer: Susan Bunch.

44. Question: What is the name of Chandler’s father’s Las Vegas all-male burlesque?

Answer: Viva Las Gaygas.

45. Question: What language is Phoebe trying to teach Joey?

Answer: French.

46. ​​​Question: What are Chick Jr. and Duck Jr. stuck in?

Answer: It is a soccer table.

47. Question: Who is married to a gay Canadian ice dancer named Duncan?

Answer: Phoebe.

48. Question: Which sorority was Rachel in?

Answer: Kappa Kappa Delta.

49. Question: What are the names of Rachel’s sisters?

Answer: Jill and Amy Green.

50: Question: Who is famous for “PIVOT”?

Answer: Ross.

51. Question: What did Phoebe find in the soda can?

Answer: Human thumb.

52. Question: (accidentally) Who was Monica’s first kiss?

Answer: Her younger brother Ross.

53. Question: Where does Rachel go on Ross’ honeymoon alone?

Answer: Athens, Greece.

54. Question: What holidays does Chandler hate?

Answer: Thanksgiving.

55. Question: Who was Rachel’s prom date with?

Answer: Chip Matthews.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *